HOTEL PODOSTROG

BUDVA

 

Hotel Podostrog je smešten u Budvi nedaleko od Slovenske plaže. Klimatizovane sobe uključuju kablovsku televiziju, telefon, frižider i balkon. Sobe sadrže i sopstveno kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu. Ponuda hotela obuhvata besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama i poslugu u sobi. Hotelski restoran nudi jela crnogorske i internacionalne kuhinje na prostranoj terasi. Doručak se služi svakog dana. Hotel Podostrog se nalazi na 10 minuta hoda od Starog grada u Budvi, jednog je od najstarijih mediteranskih gradova. Gostima hotela je na raspolaganju i besplatan parking. Hotel Podostrog poseduje bar sa terasom.

Great location. Great view. The staff is always available to help you. Great cocktails at nearby beach bar, at Slovenska Plaza Beach. Well done, congratulations!

Thomas, Prague

Apartmani i ponuda

Dvokrevetna Soba s Bračnim Krevetom

14 jun 2016

Veličina sobe: 12 m² Krevet: 1 veliki bračni krevet Klimatizovana soba sadrži kablovsku TV i kupatilo sa fenom za kosu. Soba ima i sopstveni balkon.

Continue Reading »

Trokrevetna Soba

15 jun 2016

Veličina sobe: 16 m² Kreveti: 3 kreveta za 1 osobu Klimatizovana soba sadrži kablovsku TV i kupatilo sa fenom za kosu. Soba ima i sopstveni balkon.

Continue Reading »

Dvokrevetna Soba sa Zasebnim Krevetima

15 jun 2016

Veličina sobe: 12 m² Kreveti: 2 kreveta za 1 osobu Klimatizovana soba sadrži kablovsku TV i kupatilo sa fenom za kosu. Soba ima i sopstveni balkon.

Continue Reading »

Apartman Tipa "Suite" s 1 Spavaćom Sobom

15 jun 2016

Veličina sobe: 30 m² Krevet: 1 veliki bračni krevet, 1 kauč na razvlačenje Klimatizovana soba sadrži kablovsku TV i kupatilo sa fenom za kosu. Soba ima i sopstveni balkon.

Continue Reading »

Hotel Podostrog

Address: Naselje sveta Petka,
85310 Budva,
Montenegro
Tel/Fax: +382 33 402 392

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.